söndag 31 augusti 2014

Vårt sovrum- tapetsering

Så skönt att äntligen kunna sova i vårt sovrum! :-) och slippa sova i allrummet. Barnen blev också jätteglada för nu har dem en fotbollsplan på övervåningen.

torsdag 28 augusti 2014

Åtagande 1&4 - Fasad och målning

Så här ser det ut nu! :-) nu ska fönster och allt det vita också målas innan ställningen flyttas.

Verandan!

Oj oj har fotat men glömt att lägga upp bilderna! 
För några dagar sedan blev vi äntligen klara med verandan! :-D
Vi har även fått låna en byggställning och Niklas har spikat färdigt fasaden på ena sidan. (bild kommer sen) Han har även börjat måla den. Det ska ju regna hela helgen sägs det så då får man passa på nu.



onsdag 20 augusti 2014

Åtagande 1- fasad

Klar med nedre delen på framsidan! :-) imorgon blir det målning om vädret tillåter det. I helgen får vi förhoppningsvis ställning så vi kan göra färdigt ovansidorna, både färdigställa fasaden och måla den 2 ggr.

fredag 15 augusti 2014

Grusgång

Det var länge sedan jag skrev men det är inte för att vi inte gör något. Vi började ju måla fasaden men haft otur med vädret och inte kunnat fortsätta så vad kan man göra när det är fuktigt ute? Ju en grusgång på framsidan :-)

onsdag 6 augusti 2014

Åtagande 4- fasad målning

Nu har vi semester och det syns eftersom jag uppdaterar så dåligt. Jag är faktiskt så slut på kvällarna att jag inte orkar göra något med huset. Det har mest varit uppackning av leksaker och rensning av vårt sovrum så vi kan börja tapetsera. Men idag har vi varit extrem duktiga! Vi har börjat måla huset!!!! Blev två nedre sidor och har gått ganska fort. Cirka 2h per sida. Nu har barnen somnat så nu får vi se om vi orkar med en ny sida.



Barnen fick också hjälpa till så klart!!

fredag 1 augusti 2014

Pilstaket nästa vår

Pilstaket blir det nästa år! :) :) Billigt och det ska gå fort att sätta upp! 

Källa: http://www.lillopil.se/